Nemzetközi foci

Kassai Viktor és csapata újabb világbajnokságon bizonyíthat

Az U20-as vébén kaphat szerepet.

A The 3rd Team elnevezésű, labdarúgó-játékvezetéssel foglalkozó blog a neves Árbitro Internacional cikkére hivatkozva jelezte: Kassai Viktor és csapata is ott lesz a 2017-es dél-koreai U20-as világbajnokságon.

A portál hozzáteszi: az U20-as torna egyben egyfajta felkészülés, „elővizsga” is a 2018-as oroszországi felnőtt vébére, így ha Kassaiék jól teljesítenek, akkor a legrangosabb torna játékvezetői keretébe is bekerülhetnek.

Az európai szövetség (UEFA) hét játékvezetői csapatot delegálhat Koreába – a tornát május 20-a és június 11-e között rendezik. A legmagasabban jegyzett magyar játékvezetőt Ring György és Tóth Vencel segítheti.

Kassaiék legutóbb decemberben kaptak feladatot világszintű tornán: a klubvébén a negyeddöntőben és az elődöntőben is a magyar bíró fújta a sípot. Mint ismert, a legutóbbi vébén nem kapott szerepet, 2010-ben viszont a csoportkörben a Brazília – Észak-Korea, a Mexikó–Uruguay, a 16 között az USA–Ghána, míg az elődöntőben a Németország–Spanyolország meccset dirigálta társaival.

Olvasói sztorik