Nemzetközi foci

Griezmann: Barca, Real? Miért ne!

A francia játékos számára az Eb- vagy a vb-győzelem fontosabb az Aranylabdánál.

Meglepő nyilatkozattal állt elő a L’Equipe hasábjain az Atl. Madrid francia támadója. Antoine Griezmann arra a hipotetikus kérdésre, hogy erősítené-e egy napon a Barcelonát vagy a Real Madridot, azt válaszolta.

– Miért ne?! Mindenkinek az az álma, hogy a világ legerősebb csapatában játszhasson, az említette két klub pedig a Bayern München és néhány angol csapat mellett ezen kategóriába sorolható. Jelen pillanatban ugyanakkor nem látom magam sem Real-, sem pedig Barca-mezben. Spanyolországban focizhatok – napsütésben, így élvezem a focit. Ez nem mellékes, hiszen segít abban, hogy ne csak a pályán, hanem azon kívül, a magánéletben is boldog és kiegyensúlyozott lehessek.

Az Aranylabda-esélyeiről így beszélt:

– Trükkös harcot vívunk Messivel és Ronaldóval az Aranylabdáért. Az egyéni díjakkal szemben ugyanakkor a közös, csapat-trófeákat inkább előnyben részesítem, hiszen a múltban remek pillanatokat és sikereket élhettem át csapattársaimmal. Ha választhatnék, inkább nyernék vébét vagy Eb-t a nemzeti csapattal, mintsem Aranylabdát – így a francia klasszis.

Olvasói sztorik