Nemzetközi foci

Alavés-játékosra hajt a Liverpool, Real, Barcelona, Bayern négyes

Theo Hernándezről szólnak a legújabb átigazolási pletykák.

Az „uborkaszezonban” is pörög az átigazolási piac, a sajtó már most igyekszik kideríteni, hogy mely játékosok lehetnek a nyár nagy igazolásai. A spanyol AS egy újabb nevet dobott be a kalapba, ráadásul olyat, akit topklubok csábítanak.

Theo Hernández, a spanyol LaLiga-újonc Deportivo Alavés játékosa ugyanis négy nagy klub, az angol Liverpool, a német Bayern München és a spanyol Real Madrid, Barcelona duó figyelmét is felkeltette. A 19 éves francia labdarúgó valóban nagy tehetség, ráadásul igen kényes poszton, balhátvédként bevethető, ami igencsak megnöveli esélyeit a továbblépésre.

Kérdés, mit szól ehhez a szintén a fenti gigászokkal csatározó Atlético Madrid – ugyanis Hernández a kisebbik madridi klub játékosa, kölcsönben szerepel az Alavésnél.

Az AS hozzáteszi, könnyen lehet, hogy egy másik Alavés-játékos oldja meg az átigazolás kérdését: az Atlético ugyanis érdeklődik az iránt a Marcos Llorente iránt, aki a Realból szerepel kölcsönben az Alavésnél, így előfordulhat, hogy a két játékos csereüzletben vált csapatot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik