Nemzetközi foci

Edzés közben ölt meg egy krokodil egy labdarúgót

Mozambikban történt a tragédia.

Gyászol egy mozambiki klub, miután tragikus körülmények között vesztette el fiatal játékosát – írjaa goal.com. Estevao Alberto Gino, az Atletico Mineiro de Tete nevű amatőr csapat labdarúgója 19 éves volt, halálát krokodiltámadás okozta. A futballista edzésképpen a Zambezi folyó partján futott, amikor az állat megtámadta. A tragédia hírét a klub is megerősítette, Edy Carvalho vezetőedző az O Tempo hasábjain mesélte el a szörnyű történetet.

– A krokodil váratlanul jött ki a vízből, és megharapta a játékost. Estevao Alberto Gino két barátja is szemtanúja volt az esetnek, hallották a kiáltásait, de nem tudtak segíteni rajta. Az állat nagyjából öt méteres volt, a támadás után pillanatokon belül eltűnt a vízben.

A mozambiki klub, mely szokatlan nevét Ronaldinho iránti tiszteletből kapta, aki megfordult az Atletico Mineiro csapatában Brazíliában, a Facebook-oldalán fejezte ki együttérzését.

– Gyászoljuk a játékosunkat, barátunkat, testvérünket, fiunkat Estevao Alberto Gino személyében, aki mindössze 19 éves volt. Fényes jövő előtt állt a nagyszerű védő, ám krokodiltámadás áldozata lett a Zambezi folyónál. Őszinte részvétünk a családnak, pótolhatatlan veszteség mindannyiunk számára. Estevao a tisztelet, alázat és emberség élő példája volt, akit sosem feledünk – írta a klub.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!