Nemzetközi foci

Kipipálva egy újabb nehéz meccs: a Real idegenben győzte le a Bilbaót – VIDEÓ

Cristiano Ronaldo két gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.

A spanyol bajnokság huszonnyolcadik fordulójában nehéz mérkőzés várt idegenben a Real Madridra, hiszen a San Mamésban lejátszott tizennégy meccs során csak egyszer veszített az Athletic Bilbao – éppen a Barcelona ellen még a második körben.

Remek iramban és több veszélyes szituációval kezdődött az összecsapás, gólra a 25. percig kellett várni. Ekkor Cristiano Ronaldo centerezését követően került ziccerbe Karim Benzema, a francia pedig nem is hibázott. A második játékrész közepén egyenlített a Bilbao: Inaki Williams a jobb oldalról ívelt a hosszúra, az érkező Raúl García pedig a középen üresen érkező Adurizhoz fejelte a labdát, a spanyol támadó nem hibázott közvetlen közelről. Hasonlóan könnyű dolga volt Casemirónak is a második vendég gólnál: Cristiano Ronaldo csúsztatott egy szögletet követően a teljesen üresen álló brazil középpályás elé, aki még le is kezelhette a labdát és nyugodtan a kapuba helyezhette azt.

Ezt a találatot nem követte újabb, így a Real Madrid fontos meccset nyert meg a bajnokságban, előnye jelenleg öt pont az élen a Barcelona előtt.

Olvasói sztorik