Nemzetközi foci

A Manchester United lehet a befutó Lukaku számára

Honlapunk is beszámolt róla néhány napja, hogy Romelo Lukaku nem fogadta el az Everton szerződéshosszabbítási ajánlatát, így minden bizonnyal hamarosan távozik a liverpooli csapattól.

A húsz bajnoki gólnál járó 23 éves csatárt az elmúlt időszakban leginkább egykori klubjával, a Chelsea-vel hozták szóban, az angol lapok most egyetértenek abban, hogy a belga válogatott támadó számára a Manchester United lehet a befutó. A Daily Mail, a Daily Star és az Express is ugyanazokat az indokokat sorolja, hogy miért éppen az Old Trafford lehet Lukaku következő állomáshelye.

Az egyik az ügynöke, Mino Raiola személye, aki az elmúlt nyáron a Vörös Ördögökhöz vitte Zlatan Ibrahimovicot, Paul Pogbát és Henrih Mhitarjant is, ráadásul az elmúlt napokban Manchesterben látták, miközben Ed Woodward ügyvezetővel folytatott tárgyalásokat. Ezenkívül Lukaku José Mourinhóval is jól megérti magát, a Chelsea-nél már dolgoztak együtt, a portugál menedzserről pedig nem titok, hogy kedveli a robosztus felépítésű támadókat.

Elméletlenben tehát minden klappolhat, hogy létrejöjjön a nyár egyik legnagyobb üzlete, ám az 50 millió euróra becsült Lukaku korábban azt nyilatkozta, hogy mindenképp a Bajnokok Ligájában akar szerepelni, és a United esetében ez még korántsem biztos…

Olvasói sztorik