Nemzetközi foci bajnokok ligája

Nasri: azt hittem, az angol játékosok keményebbek, Vardy egy csaló

Még veri a hullámokat a Leicester-Sevilla nyolcaddöntő.

Megtörtént, amire a Leicester-Sevilla Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő történései után számítani lehetett: a kiesett spanyol csapat sztárja, Samir Nasri „lecsalózta” Jamie Vardyt.

A nyilatkozat érkezését azért lehetett érezni, mert a francia már a pályán is igencsak zokon vette, hogy Vardy jelentős színészi teljesítménnyel játszotta el a „hattyú halálát”, melynek következtében Nasri a kiállítás sorsára jutott; ráadásul a Sevilla búcsúzott is a BL-től.

– Azt gondoltam, egy angol játékos keményebb ennél. Meglökött és megkérdeztem, hogy „Mit csinálsz?!”. Aztán közelebb jött. Jól eljátszotta. Arc az arcnak ért, majd elesett. Számomra ez csalás, hiszen ha nem angol lenne, az angol média is ezt mondaná rá. Játssz úgy, mint egy férfi! – fogalmazott a támadó.

https://www.youtube.com/watch?v=SK-R7FYgY_s

Nasri egyébként az esetnél a kakaskodásért, valamint a fejelésért is begyűjtött egy-egy sárgát, ezért mutatták fel neki a piros lapot; a mérkőzést követően pedig az öltözőfolyosón várta Vardyt és azt is elmondta, csak a biztonságiak, és a TV-kamerák miatt nem vett komolyabb revansot a csatáron – abban a hosszabb eltiltás veszélye is benne lehetett volna.

– Nem vagytok jobbak, mint mi, de vezettek 2-0-ra, tovább fogtok jutni. Csak játszd a játékot. Jó képességeid vannak, válogatott vagy, nem kell ilyenekhez folyamodnod.

Röviden Vardy is megszólalt az ügyben, bár a kimagyarázhatatlant el sem kezdte kimagyarázni.

– Nem vagyok csaló, sosem voltam az. Mindössze ennyit szeretnék mondani erről – fogalmazott.

– A klub teljes mértékben visszautasítja Jamie vagy bármely más játékosunk integritásának megkérdőjelezését – tette hozzá a Leicester szóvivője.

Olvasói sztorik