Nemzetközi foci

Keretet hirdetett a portugál kapitány

A portugál mester szerint Dzsudzsákék nem egy pontért utaznak Lisszabonba. A házigazda fantasztikus hangulatra számít.

A portugál válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos kihirdette a Magyarország elleni vb-selejtezőre készülőt keretét. A találkozóra március 25-én, szombaton kerül sor a Benfica stadionjában, Lisszabonban.

– A soron következő, Magyarország elleni találkozón szükségünk van a szurkolóinkra. Tudjuk, hogy közel kétezer vendég drukker érkezik Lisszabonba, hiszek abban, hogy olyan fantasztikus szurkolást láthatunk majd, mint a franciaországi Eb-n. Remélem, az Estádio da Luzban is telt ház lesz. A korábbihoz képest nem nagyon számítok más csapatra a magyaroktól, azt várom tőlük nagyjából, amit az Európa-bajnokságon is mutattak. Nem hiszem, hogy az ellenfél egy pontért utazik hozzánk. Ennek ellenére természetesen győzelemre törünk hazai pályán, remélem, több gólt is sikerül jegyeznünk nyilatkozta a szövetség hivatalos sajtótájékoztatóján Fernando Santos.

Íme a 25 fős portugál keret:

Kapusok: Rui Patrício (Sporting Lisszabon), Marafona (Braga), Anthony Lopes (Lyon)
Védők: Cédric (Southampton), João Cancelo (Valencia), Nélson Semedo (Benfica), Luís Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid), José Fonte (West Ham), Bruno Alves (Cagliari), Raphael Guerreiro (Dortmund), Eliseu (Benfica)
Középpályások: Danilo Pereira (Porto), William Carvalho (Sporting Lisszabon), João Mário (Internazionale), Renato Sanches (Bayern), João Moutinho (Monaco), Pizzi (Benfica), André Gomes (Barcelona)
Támadók: Bernardo Silva (Monaco), Gelson Martins (Sporting Lisszabon), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Quaresma (Besiktas), Éder (Lille), André Silva (Porto)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik