Nemzetközi foci

Csatárkrízis! Kidőlt Mourinho valamennyi ásza

A legkevésbé sem ígérkezik könnyűnek a Manchester United hétfő esti FA-kupa-fellépése a Stamford Bridge-en.

José Mourinho ismét ellátogat korábbi sikerei helyszínére, ahol az idényben egyszer már súlyos vereségbe szaladt bele a csapatával: tavaly októberben 4-0-ra diadalmaskodott a házigazda. Ezúttal sem a Manchester United mellett szólnak az esélyek, és ennek több oka is van.

A United múlt csütörtökön még pályán volt Oroszországban, és játszania kell a hét közepén is (Európa Liga, Rosztov), míg a Chelsea jóval többet pihenhet erre az összecsapásra.

A másik MU-probléma a döbbenetes csatárkrízis. Azt jó ideje tudni lehetett, hogy Zlatan Ibrahimovic, az elnyűhetetlen svéd támadó – 25 bajnokin 15 gól a mérlege – biztosan kihagyja az összecsapást (20.45, tv: Sport1), ugyanis most kezdi meg három meccsre szóló eltiltásának letöltését. Csakhogy nem bevethető Wayne Rooney, Anthony Martial és Marcus Rashford sem. Vagyis csaknem az összes MU-támadó…

A Premier League most futó idényében ez a négyes hozott össze 23-at az együttes 39 góljából. Ibra könyökölt, Rooney az egyik edzésen ütközött Phil Jones-szal, Martial szintén sérült, míg Rashfordot betegség döntötte le a lábáról.

Erre vajon mit lép Mourinho?

Olvasói sztorik