Nemzetközi foci

Ronaldo és Ramos javította ki Navas hatalmas potyáját – VIDEÓ

Csak a szokásos: Ramos fejesgólja húzta ki a Realt a csávából a Betis ellen.

Abban a tudatban léphetett pályára a Real Madrid a Betis elleni hazai bajnokin, hogy amennyiben nyernek, megelőzik két ponttal – egy meccsel kevesebbet játszva – az élen a Barcelonát, amely délután 2-1-re kikapott a Deportól.

Középcsatárként Benzema helyett ezúttal Morata kezdett a hazaiaknál, valamint Varane és Pepe távollétében Nacho szerepelt Ramos mellett középen. Morata lövése majdnem beakadt a tizenkettedik percben, tizenhárom perccel később azonban már elhagyhattuk a majdnem szót, hiszen Sanabria próbálkozását nagyon benézte Keylor Navas, óriási potyát kapott a kapus, öngól. A mezőnyfölényben játszó Real Madrid nyomása a félidő előtt góllá érett, Marcelo tekert be balról, középen pedig Cristiano Ronaldo fejelt szép mozdulattal a bal alsóba.

A második játékrész kevés helyzetet és Real-fölényt hozott. Cristiano Ronaldo lesről betalált, majd Isco passzát követően ziccerben rontott. A 78. percben aztán emberhátrányba került a Betis, ezt pedig sikerült később kihasználniuk a hazaiaknak. És vajon ki másnak, mint Sergio Ramosnak. A középhátvéd a 81. percben a tőle megszokott módon nagyszerűen érkezett a szögletre és bikafejest küldött a kapu jobb oldalába, ezzel pedig megnyerte csapatának a mérkőzést – azért azt tegyük hozzá, a 92. percben Navas is kozmetikázott a teljesítményén, hatalmas bravúrral védte a vendég támadó fejesét.

LaLiga, 27. forduló

Real Madrid – Real Betis 2-1 (1-1)

Vasárnap játszották

Real Sociedad – Atheltic Bilbao 0-2 (0-1)

Deportivo – Barcelona 2-1 (1-0)

Celta Vigo – Villarreal 0-1 (0-1)

Szombaton játszották

Valencia – Sporting Gijón 1-1 (0-0)

Sevilla – Leganés 1-1 (1-1)

Málaga – Alavés 1-2 (0-1)

Granada – Atlético Madrid 0-1 (0-0)

Pénteken játszották

Espanyol – Las Palmas 4-3 (2-1)

Hétfőn játsszák

20.45 Osasuna – Eibar

Olvasói sztorik