Nemzetközi foci

Nem játszhat a Barca BL-hőse

Élet a csoda után: a szerdaitól egészen eltérő csapatot küld csatába Enrique edző a Depor ellen.

A foci szerelmeseinek aligha kell mondani, mit vitt véghez szerdán a katalán csapat: a hihetetlen, 6-1-es diadallal 0-4-ről jutott tovább a BL-ben a PSG ellen. Nagy kérdés, hogy a hét közepén átélt eufória után milyen fordulatszámon pörögnek majd Messiék. Túlságosan nem szabad lazítani, ugyanis a sorozatban megnyert hat LaLiga-ütközettel szorossá tette a bajnokságot a címvédő, amely egy ponttal jobban áll ugyan, ám a nagy rivális Real Madridnak van egy elmaradt mérkőzése.

Egy biztos: vasárnap 16.15-től (tv: Sport2) egészen más együttest láthatunk, mint a Bajnokok Ligája-derbin. Aleix Vidal és Mathieu mellett Rafinha, valamint Neymar sem került be a keretbe. Rafinha gyomorbetegség miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést, míg a szerdai hős fájdalmat érzett a bal lábában, ezért nem utazott el a csapattal.

A hírek szerint Arda Turan kerül be a brazil cselgép helyére, és ott lehet a csapatban Denis Suárez, Jordi Alba és a BL-nyolcaddöntő utolsó gólját szerző Sergi Roberto is.

A Depor szörnyűséges heteket élt át, ahhoz képest nagy szó, hogy a legutóbbi három meccsén – immár Pepe Mel edzővel – nem kapott ki. Az Atlético ellen otthon szerzett pontot, aztán győzött Gijónban, majd 1-1-et játszott a Betisszel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik