Nemzetközi foci

Újabb csoda! Csak ezúttal a Barcát szívatták – VIDEÓ

A Deportivo otthonában égtek meg Messiék.

A spanyol bajnokság huszonhetedik fordulójában a kiesés ellen menekülő, a tizenhetedik helyezett Deportivo La Corunához látogatott a hét közben emlékezetes BL-meccsen továbbjutó Barcelona. A katalánoknál ezúttal sérülés miatt nem volt a keretben a PSG elleni meccs hőse, Neymar.

Hiába birtokolta azonban többet a labdát Luis Enrique együttese – igaz csupán egyetlen lövésük talált kaput – az első félidő folyamán, a gólt a hazaiak szerezték a 40. percben. Egy szöglet után képtelenek voltak felszabadítani a vendég védők, valamint Ter Stegen kapus sem tudta elütni a labdát, így a szemfüles Joselu közelről a hálóba lőtt.

A második játékrészt felpörögve kezdte a Barca, csupán ötvennyolc másodperc kellett ahhoz, hogy Luis Suárez egyenlítsen. A vendégek azonban nem tudtak kellően nagy nyomást gyakorolni a lelkes hazaiakra, akik egy szöglet után ismét megszerezték a vezetést a 74. percben, ezúttal Bergantinosra nem figyeltek a védők – mint utólag kiderült, ez a győztes gólt jelentette, így a Barca 2-1-re kikapott a Depor otthonában.

Olvasói sztorik