Nemzetközi foci

Béranya szüli meg Ronaldo ikreit

A The Sun exkluzív beszámolója szerint a Real Madrid aranylabdás klasszisának, Cristiano Ronaldónak hamarosan újabb gyermekei születnek. Az angol lap információi alapján nemsokára fiú ikrek érkeznek a portugál sztár családjába.

Mint ismert, Ronaldónak már van egy hatéves fia, Cristiano Junior, akinek az édesanyja kilétét teljes titok övezi. A pletykák szerint a klasszis anno 10 millió fontot fizetett egy béranyának. A helyzet most is hasonló, de az állítólagos béranya még az Egyesült Államokban tartózkodik, és az még nem ismert, hogy hol hozza majd világra Ronaldo iker fiait.

– Cristiano és a családtagjai már alig várják, hogy találkozzanak a család új tagjaival. Nem szeret a magánéleti dolgairól beszélni, de a szeretteinek és a barátainak elmondta, hogy a fiú ikrek hamarosan megérkeznek. Úgy érzi, most jött el a megfelelő pillanat, hogy a fiának kistestvérei legyenek, akikkel felnőhet – nyilatkozta a The Sun forrása.

Mint ismert, Ronaldo Georgina Rodríguezzel alkot egy párt, ennek ellenére ismét egy ismeretlen béranya hozhatja világra ikergyermekeit.