Nemzetközi foci

Ronaldo győzheti meg a portugál csodagyereket a madridi szerződésről

A 17 éves Porto-nevelésért tízmilliót eurót ajánl a Barcelona.

Az FC Porto akadémiáján pallérozódik Diogo Dalot, akit a portugál utánpótlás legnagyobb gyöngyszemének tartanak, nem mellesleg rendre Cristiano Ronaldóval hasonlítják össze – elsősorban a jobbszélső sebessége és hihetetlen munkabírása miatt. A 17 éves tehetség iránt az FC Barcelona mellett a Real Madrid is érdeklődik .

Sajtóhírek szerint a madridiak Dalot képviselőjével felvették a kapcsolatot a játékos lehetséges megszerzéséről. Az AS ugyanakkor úgy értesült, hogy a katalánok már ajánlatot is tettek a csodagyerekért, akiért tízmillió eurót kínálnak. A Porto ugyanakkor jóval többet szeretne kapni legnagyobb értékéért, a spanyol lap úgy tudja, kivásárlási árát húszmillió euróban határozták meg. Sajtóhírek szerint a Real C. Ronaldo közbenjárásával győzheti meg Diogo Dalotot a madridi szerződésről. A 17 éves játékos köztudottan nagy rajongója a portugál szupersztárnak.

– Újabb álmom vált valóra: megismerkedtem minden idők legjobbjával és a példaképemmel – írta közösségi oldalán a fiatal portugál titán a lenti kép kíséretében.

Diogo Dalot jelenleg a Porto B-csapatát erősíti, de az UEFA Youth League-ben is megmutatta magát.

Olvasói sztorik