Nemzetközi foci

A PSG is bejelentkezett Iscóért

Francia sajtóhírek szerint Unai Emery edző nagyon kedveli a Real Madrid-futballista játékát.

Bővült azon sztárcsapatok köre, melyek szívesen vinnék Iscót. Ahogy arról már többször beszámoltunk, a 24 esztendős spanyol középpályás kevesli a madridi játéklehetőséget – a Laliga most futó idényében csak 12 alkalommal volt kezdő, és összesen 1085 percet töltött a pályán, a keddi, nápolyi BL-találkozón pedig a 80. percben állt be -, a hírek szerint váltani akar.

Isco kapcsán hallani lehetett a Chelsea, a Manchester City és a Tottenham érdeklődéséről, és a hírek szerint örömmel vinné az olasz Milan is.

A L’Equipe című francia sportlap úgy tudja, beállt a sorba a Paris Saint-Germain is. A francia együttest spanyol tréner, Unai Emery irányítja, aki jól ismeri, és sokra tartja honfitársát, akinek annak idején az edzője volt Valenciában. Az újság emlékeztet rá, Isco szerződtetése felvetődött Barcelonában is, ám a madridi szerződésében szerepel egy olyan záradék, amely megnehezíti (lehetetlenné teszi?) a pikáns transzfert.

A lap úgy tudja, a középpályás képviselői a közelmúltban találkoztak a PSG vezetőivel, hogy megvitassák a klubváltás lehetőségeit.

Olvasói sztorik