Nemzetközi foci

Klopp mentheti meg Götze pályafutását

A liverpooliak mestere tartja a kapcsolatot a világbajnokkal, örömmel dolgozna újra együtt nagy kedvencével.

A The Sun beszámolója szerint Mario Götze pályafutását Jürgen Klopp mentheti meg, a német játékos Liverpoolban tiszta lappal nyithat új fejezetet karrierjében.

Az elmúlt hetekben a világbajnok focista folyamatosan izomproblémákkal küszködött, aminek következtében az orvosok egy átfogó belső vizsgálatot végeztek el rajta, hogy megtalálják a lehetséges okokat. Ennek következtében kiderült, hogy Götze anyagcserezavarban szenved, így határozatlan ideig továbbra sem bevethető.

Ennek ellenére a Liverpool FC továbbra is elsőszámú célpontként tekint a németre. Klopp mindenképpen szeretne lehetőséget adni csapatában a 24 éves világbajnoknak, akinek köztudottan nagy rajongója, 2009-ben az ő irányítása alatt debütált a Bundesligában.

Klopp bevallotta azt is, kapcsolatban van a játékossal.

– Váltottunk már üzenetet Marióval, nincs ebben semmi különös, hiszen korábbi játékosaimmal tartom a kapcsolatot.

Götze 2013 és 2016 között rövid kitérőt tett a Bayernnél, majd visszatért Dortmundba, miközben tény: Klopp irányítása alatt volt pályafutása eddigi csúcsán. A nemzetközi sajtó nem zárja ki, hogy már nyáron Liverpoolba költözik, ahol Georginio Wijnaldum és Adam Lallana számára jelenthet konkurenciát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik