Nemzetközi foci

Zidane megelégelte: vége a BBC-nek?

Úgy tűnik, a Real Madrid edzője megkeveri a kártyákat szerda este…

Mintha el lenne átkozva a BBC ebben az évadban…

A Real Madrid nagy hármasa hónapokig Gareth Bale sérülése miatt nem állhatott össze, és bár a walesi már felépült, spanyol sajtóhírek szerint a Las Palmas ellen sem kezd együtt Benzema, Bale és Ronaldo.

Ezúttal a trió francia tagjával akadtak problémák, nevezetesen, hogy meglehetősen gyenge teljesítményt nyújt. Amíg az előző bajnoki évadban 24 találatot jegyzett, most mindössze ötnél jár, így csöppet sem lenne meglepetés, ha szerda este (21.30, tv: Sport1) Morata szerepelne a helyén. Ellentétben Benzemával, az ifjú spanyol él a lehetőséggel, olyannyira, hogy a LaLiga most futó idényében csak az ősi rivális legnagyobb sztárja, Leo Messi rendelkezik jobb gól/perc mutatóval.

Morata – aki győztes találatot jegyzett a Villarreal ellen – 740 perc alatt hozott össze nyolc gólt, miközben Zidane szinte csak csereként számít rá. Ez azt jelenti, hogy a Juventustól visszatért támadó 92,6 percenként beveszi a kaput (Messi 85,9 percenként talál be).

Az As című lap kimutatása szerint Morata góljai nélkül a Real Madrid csak a harmadik helyet foglalná el a tabellán, többek között az olyan találatok miatt, mint a Bilbao és a Villarreal elleni.

Olvasói sztorik