Nemzetközi foci

Elképesztő! Csak kényszerből játszhat a Real csodagyereke?

A Heerenveen edzője nem elégedett a norvég kölcsönjátékossal, de...

Meglepő történetet írt szerdán a spanyol El Confidencial hasábjain a Real Madrid játékosáról, Martin Ödegaardról. Mint ismert, a norvég csodagyereket 16 évesen igazolta le a Királyi Gárda, de a felnőtt csapatban lehetőséget nem igazán kapott, jobbára a B-csapatban számoltak vele, ahol nem igazán érezte jól magát.

Olyan célból, hogy felnőtt rutint szerezzen, januárban a madridiak kölcsönadták a holland élvonalban vitézkedő Heerenveenhez, ám a klub érkezése óta a negyedikről a hatodik helyre csúszott vissza a tabellán. Mióta Ödegaard a holland klubot erősíti, hét tétmérkőzésből ötöt elveszítettek, ezentúl csupán egy döntetlen és ugyanennyi győzelem a mérlegük.

Sajtóhírek szerint a csapat mestere mestere, Jurgen Streppel nagyon elégedetlen a norvég támadó teljesítményével, aki eddig minden mérkőzésen lehetőséget kapott a bizonyításra. Az El Confidencial információi szerint a Real olyan feltétellel adta kölcsön játékosát a Heerenveenhez, hogy szerződésében benne foglaltatik: minden olyan mérkőzés után, ahol nem kap lehetőséget, a holland egyesület 40 000 eurót kénytelen fizetni a spanyoloknak.

Olvasói sztorik