Nemzetközi foci

Eldőlni látszik: Alexis Sánchez visszatérhet Spanyolországba

Korábbi mesterével dolgozhat újra együtt a 28 éves támadó, már nyáron távozhat Londonból.

A Daily Star legfrissebb beszámolója szerint Alexis Sánchez nyáron szinte biztosan távozik az Arsenaltól, és gyakorlatilag borítékolható, hogy visszatér Spanyolországba.

A lap úgy értesült, hogy a chilei játékosért folytatott ki-ki harcban élre állt a Sevilla, minek után a klubot az a Jorge Sampaoli, aki korábban a válogatott élén dolgozott már együtt a dél-amerikaival, ráadásul nem titkoltan nagy rajongói egymásnak.

A játékos iránt a Sevilla mellett az Atl. Madrid is érdeklődik, ám sajtóhírek szerint a második helyre szorultak a Matracosok.

Beszámolók szerint Alexis Sáncheznél a Bayern Münchentől elszenvedett BL-fiaskó után telt be végleg a pohár – mint ismert az Ágyúsok 5-1-es vereséget szenvedtek idegenben, így minimális esélyük maradt a továbbjutásra. A PL-ben ráadásul Wengerék hátránya már tizenhárom pontra rúg az éllovas Chelsea mögött, a chilei játékos ezért mindenképpen új kihívásokat keresne magának a következő szezonra nézve.

A Barcelona korábbi játékosa hetente minimum 200 000 fontot szeretne keresni, az elmúlt hónapokban pedig az anyagi részletekben sem sikerült megegyezniük az Arsenal vezetőivel. A brit lap úgy tudja, Sánchez akkor sem maradna még egy szezon erejéig klubnál, ha Arsene Wenger hosszabbít a klubbal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik