Nemzetközi foci

Kiderült: ezért nem lehet Isco egyelőre Barca-játékos

Tárt karokkal várnák a katalánok a spanyol középpályást, de...

A Real Madrid középpályásáról, Iscóról egyre gyakorta kerül szóba, hogy távozik a spanyol fővárosból. Sajtóhírek szerint januárban csak pár lépésre volt a Manchester Citytől, de a nemzetközi sajtóban szinte biztosra veszik, hogy nyáron ténylegesen távozhat a 24 éves középpályás.

Isco kevés játékidőt kap Madridban, számos klubnál pedig fix kezdőként számolnának vele, igaz ez a nagy rivális Barcelonára is. Köztudott, hogy a katalánok hosszú ideje középpályást keresnek, így Isco náluk is a jelöltek között szerepel.

Jordi Alba korábban maga hangsúlyozta, hogy Barcelonában szívesen látnák jóbarátját, de a transzfer egyelőre nem jöhetett össze. A madridiak elnöke, Florentino Perez a Mundo Deportivónak megerősítette: minden játékos, így Isco szerződésében is benne foglaltatik, hogy Barcelonába nem igazolhatnak.

Isco egyébként kisgyerekként Barcelona-fanként nőtt fel – a kutyáját Messiről nevezte el – és sajtóhírek szerint nem zárkózna el a katalán-szerződéstől. Ha marad Madridban, erre azonban legkorábban csak 2018-ban kerülhet sor, szerződése ekkor jár le a Blancóknál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik