Nemzetközi foci

EL: veszélyben vannak a United-szurkolók? – brutális képek

A Rosztov-szurkolók szeretnek balhézni az angolokkal.

Mint honlapunk is beszámolt róla, a Manchester Unitedre hosszú túra vár az Európa Ligában: a csapat az orosz FK Rosztovval játszik a legjobb 16 között. A nem éppen közeli helyszín mellett a csapat legfanatikusabb szurkolóinak egy másik tényező miatt is nagyon meg kell gondolniuk, hogy belevágnak-e a túrába: a Rosztov-szurkolók ugyanis saját bevallásuk szerint is gyűlölik az angolokat.

A brit The Sun közölt írást az orosz huligánokról, összefoglalva a BBC múlt héten bemutatott dokumentumfilmjét, melyben a világbajnokság házigazdájának szurkolói csoportjait hivatott bemutatni a csatorna. Ebben az orosz huligánok képviselői az angolokkal való viszonyukról is beszéltek.

– Alapból az angolok az ellenségeink, hiszen ők a huliganizmus atyjai, mindig várjuk őket – mondta a maszkban nyilatkozó orosz szurkoló. A cikk hozzáteszi, nem csak abból lehet botrány, ha az oroszországi meccsen összetalálkozik a két tábor – az angliai visszavágóra ugyanis egész biztosan sok orosz huligán kíséri el a csapatát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik