Nemzetközi foci

Az idősebb Messi elhagyta Barcelonát, továbbra sincs egyezség a szerződésről

Spanyol lapértesülések szerint továbbra sincs egyezség a spanyol élvonalban szereplő Barcelona és klasszisa, Lionel Messi között. A játékos mostani szerződése 2018 nyarán lejár, így a klub folyamatosan egyeztet édesapjával, Jorge Messivel, aki egyben menedzsere is, hogy hosszabbítsák meg azt.

A spanyol AS azt írja, idősebb Messi még a PSG elleni BL-égés előtt érkezett Barcelonába, a minap azonban már távozott is – egyelőre egyezség nélkül. A lap hozzáteszi, a klubhoz közeli forrásai szerint egyre inkább aggódnak a Barcánál az argentin jövője miatt, ugyanis a tárgyalások sokkal tovább nyúlnak, mint eredetileg tervezték.

Egyes vélemények szerint nem véletlen, hogy az argentin fél húzza az időt: minél közelebb kerülnek a szerződés lejártához, annál inkább felbátorodnak a játékos kérői is, így Messi jóval magasabb fizetési igényt nyújthat be. Azonban hozzátartozik az is, hogy a spanyol bajnokságban a szövetség korlátozza a csapatok fizetési keretét, így a végletekig biztosan nem mehet el a Barcelona – míg mondjuk egy Manchester City vagy éppen egy kínai klub akár csillagászati összegekkel is csábíthatja a világklasszis támadót.

Olvasói sztorik