Nemzetközi foci bajnokok ligája

BL: Casillas a visszavágón is kiállításban reménykedik

Az FC Porto kapusa örülne, ha a Juventusból is piros lapot kapna valaki.

A Juventus 2-0-ra győzött az FC Porto otthonában szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc első mérkőzésén.

A torinóiak bő egy órát emberelőnyben játszottak, miután Alex Telles 74 másodpercen belül két sárga lapot kapott. A létszámkülönbséget két cserejátékos találatával használták ki a vendégek: Pjaca öt, míg Dani Alves egy perccel a gólja előtt lépett pályára.

A két gól között mindössze 141 másodperc telt el. 2003 decembere után fordult elő újra a legrangosabb európai kupasorozatban, hogy a Juventusnál két cserejátékos is eredményes volt.

A hazaiak kapusa, Iker Casillas a meccs után elmesélte, hogy kollégája, Gianluigi Buffon elismerte, a piros lap megkönnyítette a Juventus dolgát.

„Megpróbáltuk helytállni, de az a két perc tényleg mindent megváltoztatott. Azt kivéve jól megküzdöttünk ellenfelünkkel. Számunkra jó lenne, ha a visszavágón tőlük állítanának ki valakit jó korán, de akárhogy is lesz, keményen kell dolgozunk, és továbbra is hinnünk a sikerben. Nehéz lesz, de a legjobb tudásunkat nyújtjuk majd Torinóban” – nyilatkozta Casillas.

Olvasói sztorik