Nemzetközi foci

Kettős győzelemmel jutott tovább a Manchester United – VIDEÓ

A Schalkénak sem kellett izgulnia. Szerdai EL-eredmények.

Némileg rendhagyó módon három visszavágót is rendeztek az Európa Ligában szerdán, így három csapat már most, a hagyományos csütörtöki időpont előtt a nyolcaddöntőben tudhatja magát: a Manchester United, a Schalke és a Krasznodar is sikerrel vette az akadályt, és a legjobb 16 között folytatja a sorozatot.

José Mourinho csapata a biztos, 3-0-s előny tudatában utazott Franciaországba, ahol Mhitarjan góljával egy héten belül másodszor is legyőzte a Saint-Etienne együttesét, így kettős győzelemmel abszolválta a párharcot – pedig Eric Bailly kiállítása miatt közel fél órát emberhátrányban játszottak a “vörös ördögök”.


—– by euro-goal-tv

A Schalke erejéből ezúttal csak egy döntetlenre futotta hazai pályán, azonban az idegenbeli kiütésnek köszönhetően összesítésben így is simán győzték le a PAOK csapatát a németek. Óriási izgalmakra Isztambulban sem került sor: a Fenerbahce összesítésben ugyan csak egy góllal maradt alul, de az első meccsen diadalmaskodó Krasznodar már a hetedik percben kényelmes pozícióba került a létfontosságú idegenbeli gól megszerzésével.

Európa Liga, legjobb 32 között, visszavágók:

Saint-Etienne – Manchester United 0-1 (0-1)
Gólszerző: Mhitarjan (17.)
Kiállítva: Bailly (63.)
Továbbjutott: Manchester United, 4-0-s összesítéssel
Schalke 04 – PAOK 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Schopf (23.) illetve Nastasics (25. – öngól)
Továbbjutott: Schalke, 4-1-es összesítéssel
Fenerbahce – Krasznodar 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Souza (41.), illetve Smolov (7.)
Továbbjutott: Krasznodar, 2-1-es összesítéssel

Olvasói sztorik