Nemzetközi foci

Rá aztán senki sem gondolt, mint a következő Barcelona-edző

Ha Wenger távozik az Arsenaltól, a francia válogatott, a Monaco vagy a Barcelona lehet a következő állomás.

Az ír PaddyPower fogadóirodánál is lehet már fogadásokat tenni arra, hogy hol folytatja nyártól az Arsenaltól sokak szerint nagy eséllyel távozó Arséne Wenger. A francia menedzser nemrég kijelentette: prioritást élvez az angol klub, de ha mennie kell, akkor sem vonul vissza, éveket szeretne még aktívan a labdarúgásban tölteni.

Így aztán az említett fogadóoldal megadott néhány opciót, mint következő lehetséges munkahely: francia válogatott, Monaco, Barcelona…

A francia válogatott kapta a legkisebb szorzót (5.50) – a tréner távozására már csak 1.73-os szorzót kínálnak –, vagyis a portál ezt tartja a legvalószínűbbnek, azonban a szakvezető korábbi sikereinek helyszíne, a Monaco is (6.00) igen komoly esélyekkel bír. A Barcelona már egy érdekes téma, a spanyol gigásznál ugyanis valóban inog a kispad Luis Enrique alatt, ám a 9-szeres szorzó azért már inkább azt jelzi, hogy talán a spanyolok is másban gondolkodnának, még akkor is, ha Wenger valóban elköszön az Arsenaltól.

A portál még az angol válogatott, a Lyon és „bármelyik kínai csapat” kispadját is lehetőségként kínálja, mindegyiket 10 az 1-hez odds-cal, azaz 11-es szorzóval. További lehetőségek is vannak a fogadni vágyóknak: Borussia Dortmund, Nice, Lille, Paris Saint-Germain, vagy éppen bármelyik MLS-klub.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik