Nemzetközi foci

Csatárcserében gondolkodik a Real Madrid és a PSG

Nem úgy tűnik, hogy szerződést hosszabbítana a Real támadója.

A héten arról írtunk, hogy az AC Milan szeretné a soraiban tudni a Real Madrid támadóját, Karim Benzemát, a spanyol As azonban már arról tájékoztat, hogy a francia csatárt egy csereüzletbe vonná bele a királyiak elnöke, Florentino Pérez. A közelmúltban ugyanis a Real első embere és a Paris Saint-Germain tulajdonosa, Nasser Al Khelaifi találkoztak, ahol állítólag arról is szó esett, hogy Cavanit cserélnék el a párizsiak Benzemára.

A spanyol lap megemlíti, hogy Pérez és Al Khelaifi között az évek alatt kiváló munkakapcsolat alakult ki, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy megnemtámadási egyezményt írt alá a két klub, mi szerint a felek között csak akkor lehetséges a játékosmozgás, ha mindkét résztvevő feltétel nélkül jóváhagyta az üzletet.

Benzema gyenge szezont produkál idén, a tizenhat spanyol bajnokin csupán öt gólt szerzett és három gólpasszt adott. A 29 éves csatár szerződése 2019-ig érvényes a Realnál, az átigazolási pletykák hallatán pedig egyre kevésbé tűnik valószínűnek, hogy hosszabbítanának vele a következő hetekben – egyelőre arra van nagyobb esély, hogy ki sem tölti ezt az időt a klubnál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik