Nemzetközi foci

Ronaldo testdublőrje vallott – FOTÓK

Stresszes munka a portugál sztárra hasonlítani.

Cristiano Ronaldo hivatalos testdublőrje, Diego Davila egy brazil lapnak nyilatkozva arról beszélt, hogyan tud megtenni mindent azért, hogy pontosan hasonlítson a portugál klasszisra. Munkájáról kiemelte: gyakorta nagyon stresszes tud lenni.

– Nagyon sokat foglalkozom azzal, hogy a testem tökéletesen nézzen ki. Cristiano világklasszis sportoló, hihetetlen fizikai képességekkel. Azt szeretném, ha a testem tökéletes hasonlítana Ronaldóéra, noha tudom, hogy genetikailag nyilvánvaló különbségek vannak köztünk. Miguel személyében ugyanaz a fodrász gondoskodik a frizuránkról, így semmiben nem különbözik az.

– Egyébként pedig remek kapcsolatot ápolok Cristianóval, nagyon jól ismerjük egymást, kedves embernek ismertem meg. Eleinte volt köztük némi távolság, mivel Ronaldo nagyon szerény, de hihetetlen személyiség.

A portugál sztárt természetesen nem a focipályán helyettesíti Davila, viszont Ronaldo nevéhez globálisan már számos világmárka köthető, így érthetően nem tud mindig jelen lenni egy-egy bemutatón. Dublőrje a beugrásokról is beszélt:

– Cristiánónak nagyon sűrű a beosztása, ezért nem minden reklámforgatáson tud részt venni. Ha kell, részt veszek különböző fotózásokon – mesélte Davila.

Még több fotó Diego Davila hivatalos Instagram-oldalán.

Olvasói sztorik