Nemzetközi foci

Lebukott? A Barca sztárja Londonban vett házát

A Stamford Bridge közelébe költözhet a Diego Costával fotózkodó klasszis.

Török sajtóhírek újfent a Barcelona középpályásának távozásáról szóltak, miután Arda Turan Londonban vásárolt új házat, méghozzá közel a Stamford Bridge-hez. Mindezt egy a játékoshoz közeli álló forrás nyilatkozta a Turkish-Footballnak, a nemzetközi sajtóban pedig rögvest felmerült, hogy a 30 éves játékos a PL-ben vitézkedő Chelsea-hez igazol nyáron. A Londoni Kékek mellett korábban már az Arsenallal is szóba hozták.

A szintén török Fotomac ezzel párhuzamosan már arról írt, hogy a Chelsea és Arda Turan között a szóbeli tárgyalások is megkezdődtek. A játékos sajtóhírek szerint múlt héten Londonban tartózkodott, korábbi ex-Atlético Madridos csapattársával, Diego Costával lencsevégre is kapták. Török lapok arról is beszámoltak, hogy Arda Turan a Chelsea elöljáróival feltehetőleg tárgyalhatott.

A Barcelona középpályának egyébként télenÁzsiából is voltak ajánlatai, három és fél év alatt 18.5 milliárd forintnyi összeget keresett volna Kínában, ám a katalánok mestere, Luis Enrique ragaszkodott a légióshoz, ezért nem válthatott klubot.

Olvasói sztorik