Nemzetközi foci

Máris új edzőt keres a Barcelona?

Sajtóhírek szerint már a játékosok sem bíznak Luis Enriquében, chilei és holland mester is jelöltek között.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az FC Barcelona a párizsi BL-nyolcaddöntő első felvonásán négygólos vereséget szenvedett a PSG-től. Luis Enrique a lefújás után vállalta a felelősséget a csúfos kudarcért és hamar felreppent, a spanyol tréner rövid időn belül távozhat a katalánoktól.

A Mirror már a lehetséges utódjelöltet is megszellőztette, egyikük az a Ronald Koeman, aki korábban a Southampon, az új szezonban pedig már az Everton kispadján végez kiváló munkát. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Frank De Boer elárulta: honfitársa a Barcelona vezetőedzői posztjáról álmodik.

A holland szakemberen kívül Jorge Sampaoli neve merült fel, a chilei mester jelenleg a Sevillát irányítja, de a Daily Telegraph szerint ő is tökéletes helyettese lehet(ne) Luis Enriquének.

Ami biztos: a spanyol mester szerződése nyáron lejár a Barcelonánál, egyelőre nem állapodtak meg a vezetőkkel a közös folytatásról. Ezzel párhuzamosan a spanyol Cadena COPE arról írt, hogy a klub játékosai sem bíznak már Luis Enriquében, így egyáltalán nem alaptalanok azon pletykák, melyek a tréner távozásáról szólnak.

Olvasói sztorik