Nemzetközi foci

A City üdvöskéje csak édesanyja engedélyével csajozhat és költekezhet

Már három gólnál jár a Manchester City-be január végén berobbanó, ám hétfő este lábközépcsont-törést szenvedő Gabriel Jesus. A 19 éves brazil tehetséget Ronaldinho is nagyon dicsérte, szerinte ő lehet az új Neymar, sőt akár Messihez is felérhet, ám a szezon hátralévő részét valószínűleg ki kell hagynia.

Az biztos, hogy attól nem kell tartani, hogy a Manchester City üdvöskéjét megrészegíti a siker és elzüllik, ugyanis a focista édesanyja, Vera Lucia a fia minden lépését ellenőrzi.

– A leendő barátnőnek alkalmazkodnia kell a szabályaimhoz. Nincs heves csókolózás és gyakori randi. Az én fiam nem fogja senki lányát csak úgy teherbe ejteni – mondta a szigorú mama, aki az ő kis „Gabriel bébijének” a pénzét is be­osztja, a kocsmázást, cigizést és night clubba járást pedig szigorúan megtiltotta – írja a Bors.

Ezek után nem meglepő, hogy Jesus eltitkolta előle első tetoválását, igaz, miután megmutatta, mit varratott magára – „Minden lépésnél amit megteszek, minden úton, amelyre rálépek, minden ösvényen, amit választok, a te kezed vezessen engem, Vera Lucia!” – megenyhült az édesanyja.

Olvasói sztorik