Nemzetközi foci

Tizedszer kapott ki otthon a Palermo, Balogh kapufáig jutott – VIDEÓ

Nyolcgólos meccsen nyert a Torino, kijavította az Inter a múlt heti vereségét. Eredmények a Serie A-ból.

Lehet itt akárki az edző, senki nem tud segíteni a kilátástalan Palermón, amely szépen lassan a másodosztályban játszhatja a mérkőzéseit. A szicíliaiak ezúttal az Atalantától kaptak nagy pofont, hátrányuk nyolc pont a bennmaradást érő helytől, ami ugyan nem ledolgozhatatlan, de ehhez szükség lenne a hazai meccsek megnyerésére. Ehhez képest az idei szezonban már tizedjére kapott ki a Renzo Barberában a Palermo, amelyben Balogh Norbert a 84. percben lépett pályára és majdnem gólt szerzett, de a kapufát találta telibe. Sallai végig a kispadot melegítette, az Atalanta végül 3-1-es győzelemmel távozott idegenből.

A Torino a 15. percben már 3-0-ra vezetett a Pescara ellen, ez az előny pedig a 61. minutumra már ötgólosra nőtt. A vendégeknek azonban sikerült kozmetikázniuk az eredményen, háromszor is betaláltak Joe Hart kapujába, így alakult ki az 5-3-s végeredmény.

Az Internazionale Éder és Candreva góljaival magabiztosan húzta be a három pontot a Giuseppe Meazzában az Empoli kárára.

A Bologna Nagy Ádám nélkül kapott ki Sampdoriában, pedig a vendégek számára jól alakult a mérkőzés, egészen a 81. percig vezettek. Ekkor azonban valami megtört, és hét perc alatt berámolt hármat a Samp, így 3-1-et mutatott kilencven perc után az eredményjelző.

Serie A, 24. forduló

Crotone – AS Roma 0-2 (0-1)

Palermo–Atalanta 1-3 (1-2)

Sassuolo–Chievo 1-3 (1-1)

Internazionale–Empoli 2-0 (1-0)

Torino–Pescara 5-3 (3-0)

Sampdoria–Bologna 3-1 (0-1)

Később játsszák

20.45: Cagliari–Juventus

Hétfőn játsszák:

20.45: Lazio – AC Milan

Szombaton játszották:

Fiorentina – Udinese 3-0 (1-0)

Pénteken játszották:

Napoli – Genoa 2-0 (0-0)

Olvasói sztorik