Nemzetközi foci

Megdöbbentő fordulat! A barátnője verte meg az Atlético sztárját, és nem fordítva

Mint beszámoltunk róla, barátnője bánalmazásának vádjával letartóztatták az Atlético Madrid 20 éves tehetségét, Lucas Hernándezt. A francia játékos ügyében gyorsított eljárást folytatnak le a hivatalos szervek. Péntek délután meg is hallgatták, majd este már szabadlábra helyezte a bíróság.

Az állítólagos nőveréssel kapcsolatban azonban most új információk láttak napvilágot, ugyanis kiderült, hogy a nő verte a focistát, de a fiatal játékos még így is rosszul járhat.

A Marca cikke alapján az történt, hogy a játékosnál idősebb barátnő, Amelia De la Ossa Lorente – aki amúgy büntetett előéletű – támadt a focistára péntek hajnalban. Pénzt követelt tőle, a kulcscsomójával többször is felsértette a játékos fejét és nyakát.

Miután a nő Hernandez kocsijának esett neki és törte össze, karcolta fel a kulcscsomóval, akkor kezdődött el a dulakodás, amelyben mind a ketten megsérültek. A nőnél négy napon túl gyógyuló, de munkavégzésre alkalmas sérülést állapított meg a bűnügyi helyszínelő. Ezért Hernandezre családon belüli erőszak miatt kért hét, a veszekedést kezdeményező nőre pedig hat hónap börtönbüntetést a bíró – írja az index.hu

A pár öt hónapja élt együtt. Azt nem lehet tudni, mennyit veszekedtek korábban, és az sem derül ki, melyikük milyen mértékben volt ittas állapotban az incidensnél. Egy biztos, Hernandeznek lett gondja bőven. Egymásra viszont már nem lesznek veszélyesek, a bíróság döntése értelmében 500 méternél közelebbre nem kerülhetnek egymáshoz.

Olvasói sztorik