Nemzetközi foci

Hangos volt a szomszéd, Messi megvette a házát

Rakitic egy horvát újságnak árulta el, hogy még sohasem járt a Ramblán…

Érdekes interjút adott a horvát Novi List című lapnak Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja. A középpályás elárulta, nehéz volt beilleszkednie, amikor a katalán városba költözött.

Mint mondta, Sevillában nyugodtak és ráérősek az emberek, kedvesek egymással és az idegenekkel. Ezek után, amikor Barcelonába költözött, nyüzsgő nagyvárosba érkezett, ahol mindenki rohan. Rakitic kijelentette, még sohasem járt a város híres sugárútját, a Ramblán, mert évekkel ezelőtt azt tanácsolták neki a klubnál, hogy híres személyként nem ajánlott kimenni egy ilyen tömött helyre.

A barcelonai szomszédjaival nem volt gondja, nem úgy, mint csapattársának, Lionel Messinek, akinek hangos szomszédok jutottak, ezért megvette a házukat, hogy nyugodtan pihenhessen.

A horvát játékos beszélt továbbá csapattársairól is, és eloszlatta kételyeket. A külvilág számára úgy tűnhet, hogy a focisták élete csupa buli és elegáns parti, de ez közel sem így van, ezt az bizonyítja, hogy csapattársa, Luis Suárez meghívta a szülinapi bulijára, ahol egyszerű vacsora és beszélgetés volt, ugyanolyan, mint az átlagos emberek esetében.

Olvasói sztorik