Nemzetközi foci

Ez az öt ember biztosan nem lesz ott Ronaldo szülinapi partiján

Ma 32 esztendős a Real Madrid portugál világsztárja.

Cristiano Ronaldo felett is múlnak az évek, ám az Európa-bajnok csillag továbbra is a világfutball egyik legnagyobb sztárja. Hogy mást ne mondjunk, a legutóbbi szülinapja óta 45 mérkőzésen 41 gólt szerzett a Real Madridban, a válogatott színeiben pedig 13/13 a mérlege.

A sportág szerelmesei – klubszínektől, hovatartozástól, rajongástól függetlenül – boldogok lehetnek, hogy CR továbbra is fantasztikusan teljesít. A pályafutása során lassan 600 találatnál járó futballistát napokig tudnánk magasztalni, ám a 90min.com portál segítségével viccesre vesszük a születésnapját, s megnézzük, ki az az öt személy, aki bizonyosan nem kap meghívót Ronaldo ünnepi partijára.

Rafa Benitez köztudottan rossz viszonyt ápolt vele, amikor a tréner Madridban dolgozott.

Gerard Piqué, a Barcelona védője amellett, hogy számtalan nagy csatát vívott Ronaldóval, úgy általában gyűlöl minden madridit, CR-t pedig különösen.

Sepp Blatter korábbi FIFA-elnök állítólag inkább Messi-fan, és megjegyezte, Ronaldo abban a legjobb, hogy nála többet senki sem költ fodrászra…

Nagy valószínűség szerint CR a háta közepére sem kívánja a kérdéseket: ki a jobb, Lionel Messi vagy ő? Arról nem beszélve, az elmúlt tíz évben egyetlen játékos tudta tartani szédítő tempóját: a Barca argentin zsenije.

Irina Sajk sem lesz ott a buliban: a korábbi orosz barátnő az amerikai színésszel, Bradley Cooperrel vigasztalódott, miután szakított Ronaldóval.

Top 10 Ronaldo-barátnő

Olvasói sztorik