Nemzetközi foci

Agüero minden pénzt megér az Internek

Az argentin csatár alighanem búcsút int Manchesternek: a Real Madrid mellett a milánóiak is harcba szállnak érte.

Sergio Agüero megélt már szebb napokat a Manchester Cityben: vasárnap, a Swansea elleni bajnoki meccsen is csak szűk tíz perc jutott a számára. A brit Sunday Express című lap értesülései szerint a nyáron véget ér az angliai karrierje, ugyanis az olasz Inter mutat neki roppant jövedelmező menekülési útvonalat.

A hírek szerint a 28 esztendős argentin támadó a kínai tulajdonba (Suning Holdings) kerülő milánóiak első számú kiszemeltje, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a soraikban tudják. A számok nyelvén mindez annyit tesz, Agüerót heti 347 ezer eurós, vagyis 107 millió forintos fizetéssel csábítják az olaszok (kínaiak…), ami csaknem harmadával magasabb a manchesteri bérének.

A Sunday Express úgy tudja, Agüero nem ápol túlságosan jó viszont az edzőjével, Pep Guardiolával, aki sokkal inkább hisz az új brazil klasszisban, a Swansea ellen duplázó Gabriel Jesusban.

Az Inter visszautasíthatatlan ajánlatot akar tenni az argentinnak –2019 júniusáig köti szerződés a Cityhez -, akit többször szóba hoztak a Real Madriddal is.

Olvasói sztorik