Nemzetközi foci

A kapufa az oroszokkal volt, döntetlent játszott a Videoton

Pénteki második edzőmeccsén sem lőtt, de nem is kapott gólt a Székesfehérvár.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Videoton FC – FK Krasznodar (orosz) 0-0
Marbella
Videoton: Kovácsik – Nego, Vinícius, Juhász, Stopira – Hadzic, Pátkai, Varga J. (Szolnoki, a szünetben), Suljic – Scsepovics, Lazovics. Vezetőedző: Henning Berg

A keret egyik fele után az alapemberek is orosz csapat ellen bizonyíthattak a Videotonban az együttes pénteki második felkészülési mérkőzésén. A spanyolországi edzőtáborban ezúttal az FK Krasznodar várt a csapatra.

A harmadik percben rögtön vezetést szerezhetett volna a magyar csapat, de Hadzic próbálkozásánál a kapufa kisegítette az ellenfelet. Az első negyed órában mindkét csapat előtt ott volt a lehetőség a gólszerzésre, de egyik csapat sem tudta bevenni a kaput. Nem változott a játék képe a folytatásban sem: egy orosz támadásból például veszélyes kontrát fordított a Videoton, de Nego „eltakarításáért” nem járt büntető az akció végén.

Juhász kapura tartó fejesével indult a második negyvenöt perc, de ismét védett a rivális kapusa. Válaszolt is az ellenfél, Kovácsiknak kellett bravúrt bemutatnia az 55. percben, majd egy szabadrúgás halt el az ölében. Lazovics lábában volt a vezetés, de nyolc méterről mellélőtt. A 87. percben Scsepovics is a kapufát találta el, ezzel pedig utolsó komoly lehetőségét sem tudta gólra váltani a Videoton: maradt a 0-0.

Fotó: Vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik