Nemzetközi foci

Otthagyja a Real Madridot a spanyol klasszis?

Isco nemet mondott a klub hosszabbítási ajánlatára, és a hírek szerint egyre valószínűbb, hogy búcsút int.

A Real Madrid spanyol középpályása, Isco nemet mondott a hosszabbítási ajánlatra, és a La Sexta információi szerint már fél lábbal kint van a csapatból, egyszersmind nyitott más csapatok ajánlataira. A válogatott futballista a nyáron szeretné elhagyni Madridot, ami a csapat számára is megfelelő lehet, hiszen nem akarják megvárni, hogy lejárjon a 2018 nyaráig szóló szerződése.

Az As című madridi lap úgy tudja, a középpályás egyáltalán nem boldog a csapatnál, ebben a szezonban 15 LaLiga- meccsen, és egyetlen BL-meccsen lépett pályára, ezeken összesen négy gólt szerzett. A szurkolók és a szaklapok szerint a játéka látványos, viszont nem hatékony.

– Ha nem hívnak, én sem fogom őket hívni. Kicsit furcsa, hogy még nem léptek kapcsolatba velem – mondta Isco még októberben, amikor a hosszabbításával kapcsolatban kérdezték.

Isco nincs megelégedve a játékperceivel sem – ezért nem hosszabbít, noha már két hónapja napirenden van a kérdés -, amiből másik csapatban sokkal több lehet. Angol csapatok érdeklődéseiről lehetett hallani régebben, ezek az elkövetkezendő időben konkretizálódhatnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik