Nemzetközi foci

Nagytakarítást kell rendeznie az MU-nak Griezmannért

Rooney, Martial és Fellaini is a távozók között lehet.

Egyes sajtóhírek szerint a Manchester United már megegyezett Antoine Griezmann-nal a nyári klubváltásával, s a vörös-ördögök készek kifizetni a játékos 100 millió eurós kivásárlási árát. Igen ám, de az MU több mint 337 millió eurós adósságállománnyal rendelkezik, s mindez több is lenne, ha a marketing osztályon nem dolgoznának ennyire jól.
A francia szélső bére is igen tetemes, évi 15 millió font lenne. A növekvő fizetések és költségek miatt több játékosnak is távoznia kell, az Independent beszámolója szerint Wayne Rooney mellett Martialnak, Fellaininek is.

Az United Sir Alex Fergusson idejében is a leginkább költekező csapatok közé tartozott, azonban akkor tájt az együttes rendszeres Bajnokok Ligája-résztvevőnek számított. Most viszont José Mourinhóék az Európa Ligában vitézkednek. A két sorozatból származó bevételi források pedig összehasonlíthatatlanok. Ráadásul a szponzorok is morgolódnak, amennyiben az United három éven át nem jutni be a BL-be, az Adidas vissza fog tartani 21 millió fontot.

Olvasói sztorik