Nemzetközi foci

Mourinho kiakadt: “Rám más szabályok vonatkoznak!”

José Mourinho, a Manchester United portugál menedzsere dühösen nyilatkozott csapata Hull City elleni csalódást keltő döntetlene után. A legnagyobb gondja az volt a mérkőzésen, hogy úgy látta, az ellenfél nem akart futballozni, hanem kizárólag arra törekedett, hogy minél kevesebb játékkal teljen el a találkozó. Mourinho három alkalommal is hosszasan beszélgetett a negyedik játékvezetővel, akitől nem azt a választ kapta, amire számított.

– A minap azt mondta egy tartalék játékvezető az egyik menedzsernek, hogy semmi baj, bírom a habitusodat. Ehhez képest engem pedig figyelmeztettek, hogy üljek le, különben felküldenek a lelátóra – utalt a portugál Jürgen Kloppra, a Liverpool menedzserére, aki simán megúszta, hogy a Chelsea elleni mérkőzés közben a tartalék játékvezetővel ordítozott.

– De tudjátok, én más vagyok. Rám más szabályok vonatkoznak – folytatta Mourinho.

A sajtótájékoztató végig feszült hangulatban zajlott, ám az igazi feketeleves a portugál tréner BBC-nek adott nyilatkozata volt közvetlenül a találkozó után – írja a goal.com. Amikor a riporter a játékvezető ténykedéséről kérdezte, Mourinho így zárta szavait:

– Nos, ha nem értesz a futballhoz, talán nem kellene mikrofont adni a kezedbe!

Olvasói sztorik