Nemzetközi foci

Mancini szívesen lenne a PSG edzője

A párizsiak csatárát, Edinson Cavanit fantasztikus játékosnak tartja.

Roberto Mancini utalt rá, hogy szívesen lenne a Paris Saint-Germain vezetőedzője. Az előző klubja az Internazionale volt, ahonnan a mostani szezon kezdete előtt mindössze két héttel, közös megegyezéssel távozott.

„Jelenleg szabadságon vagyok és várom az ajánlatokat a következő idényre. Hogy lennék-e a PSG edzője? Nincs kapcsolatom velük, és még az Inter kispadján ültem, amikor ezek a pletykák elkezdtek terjedni. Párizs gyönyörű város, a labdarúgásban bármi lehetséges, hiszen a sport kiszámíthatatlan. A PSG nagyszerű klub, a csapat remek, a legújabb igazolások közül Julian Draxler és Goncalo Guedes is nagyon tehetséges” – nyilatkozta Mancini.

A szakvezetőt megkérték, árulja el, ki volt a legtehetségesebb játékos, akivel valaha együtt dolgozott. Ő Yaya Tourét, Sergio Agüerót és Zlatan Ibrahimovicot említette.

„A Paris Saint-Germaint nagy veszteség érte, amikor távozott, de ott van nekik Edinson Cavani, aki szintén fantasztikus. Szerettem volna, hogy az Interhez kerüljön” – árulta el Mancini.

Olvasói sztorik