Nemzetközi foci

Pogba lehet önmaga legnagyobb ellensége

Korábbi edzője figyelmeztetett, a Manchester United középpályásának csak a futballra szabad összpontosítania.

Paul Pogba lehet önmaga legnagyobb ellensége – figyelmeztetett korábbi edzője, Warren Joyce, aki most a Wigan menedzsere. A másodosztályú együttessel találkozik a Manchester United a FA Kupában vasárnap.

Hozzátette: a csillagos ég a határ egykori tanítványa számára, aki a világ legjobb játékosa lehet, amennyiben kizárólag a futballra összpontosít és nem váltja aprópénzre a sikereit.

Warren Joyce a ManUtd tartalékcsapatnak edzőjeként foglalkozott a franciával, 16 éves kora óta ismeri őt.

Pogba önimádó bejegyzést tett közzé közösség oldalán, folyamatosan változtatja a frizuráját, új divatkollekciók darabjait hordja. Ezzel kapcsolatban Joyce – aki nyolc évig irányította a második keretet, mielőtt novemberben elfogadta a Wigan ajánlatát – megjegyezte, nem emlékszik, hogy Paul Scholes vagy Ryan Giggs ilyesmit csinált volna.

Többek között Jonny Evans, Ryan Shawcross, Danny Drinkwater, Tom Cleverley, Danny Welbeck, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Adnan Januzaj és James Wilson fejlődését is jelentősen segítette. Hozzátette, bosszantó dolog látni, hogy Januzaj, Wilson, vagy Federico Macheda nem élt a tehetségével.

Joyce gondosan gyakorolja is, amit hirdet, ugyanis egy hatalmas Mercedest kapott új klubjánál, de visszaadta és kért egy kisebbet és kevésbé feltűnőt, mondván, a másodosztály kiesőzónájában állnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik