Nemzetközi foci

Gyurcsó a bundameccsről: többé nem akarok átélni hasonlót

A hírek szerint „kamubírók” vezették a Pogón-Astra felkészülési meccset.

Beszámoltunk róla, hogy minden bizonnyal bundameccset játszott Cipruson a Pogón Szczecin és az Astra Giurgiu. Sajtóhírek szerint nem a lengyel és a román együttes játékosai akarták manipulálni az eredményt, hanem a játékvezetők – állítólag a „papíron” bolgár, szlovén és török dirigensek valójában románok -, akik nem „hivatásos” sporik voltak. Ki tudja, miért, a sípmester mindkét félidő végén megítélt egy-egy erősen véleményes büntetőt, azonban az ítélet-végrehajtók szándékosan kihagyták azokat.

A Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató Pogón 3-1-es győzelmet aratott: a magyar válogatott játékos 84 percet töltött a pályán, így közvetlen közelről szemlélhette a játékvezető ámokfutását.

– Több meccsen is bíráskodtak, hallottuk, hogy furcsa dolgok történtek – mondta a Rangadónak Gyurcsó. – Bevallom, eddig soha nem éltem át hasonlót, és remélem, többé nem is fogok. A román csapat rúgta az első tizenegyest, ám az ítélet-végrehajtónak esze ágában sem volt értékesíteni, miután az ellenfél futballistái is csak nevettek az ítéleten. A folytatásban mi is büntetőt kaptunk, ez sem volt egyértelmű eset. Különösen az első félidőben történtek a pályán furcsa dolgok, de nem a két csapat játékosai részéről…

Igencsak árulkodó a két tizenegyes…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik