Nemzetközi foci

Kiesés elleni harcra cserélné a kiesés elleni harcot Gastón Ramírez

A címvédő Leicesterbe vágyik a Middlesbrough támadója.

Négy pontra van a kieső helyektől és jelenleg csak a 16. a szezon elején egyébként még ennél is gyengébb helyre várt Middlesbrough, amely most nagy bajba kerülhet: könnyedén elveszítheti ugyanis egyik kulcsjátékosát.

Az illető a 41-szeres uruguayi válogatott Gastón Ramírez, aki 2016-ban először még mint a Southampton kölcsönjátékosa csatlakozott a Championshipben szereplő együtteshez, végleges szerződtetésére a nyáron került sor.

Az elég megszokott, hogy egy gyengébben szereplő gárda jó formában lévő játékosa a bajnoki címvédőhöz vágyik, az azonban már sokkal kevésbé, hogy az úgy történjen, hogy a regnáló első mindössze egy hellyel és egy ponttal álljon a jelenlegi csapat előtt – márpedig most ez a helyzet, hiszen Ramírez a Leicester City kedvéért szeretne távozni Északkelet-Angliából.

A még csak 26 éves támadó középpályást nem akarta eladni a ‘Boro, de a Daily Mail információi szerint később maga a játékos kérte, hogy engedjék el, ami változtathat a helyzeten. Gaston Ramírez eddig 15 meccsen 2 gólnál és 3 gólpassznál jár, elvesztése egy rivális javára különösen fájó lenne a szurkolóknak.

A Leicestertől a télen távozhat Leonardo Ulloa, a klub cserecsatára, így lehet, hogy egy hely is felszabadul a címvédő keretében.

Olvasói sztorik