Nemzetközi foci

Szó szerint elfogytak a Real Madrid védői

Végállomás a kupában? Elképesztő sérüléshullám söpör végig Zinédine Zidane keretén.

A REAL MADRID KERETE

Kapusok: Navas, Casilla és Yánez.
Védők: Ramos, Nacho, Coentrao, Danilo és Achraf.
Középpályások: Kroos, Casemiro, Kovacic, Asensio, Isco és Enzo.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez, Mariano és Morata.

Nincs könnyű helyzetben a Real Madrid, és itt most nem csak arra gondolunk, hogy a Celta óriási meglepetésre 2-1-re győzött a Bernabéu-stadionban a Király-kupa negyeddöntőjének első felvonásán. Óriási probléma a fővárosiak számára, hogy sorra dőlnek ki a klasszisok: szinte a teljes védelem lesérült, és Cristiano Ronaldo játéka sem biztos. A legújabb hiányzó Varane, aki csatlakozott a Carvajal, Pepe, Marcelo, Modric, James, Bale alkotta társasághoz.

A Sport.es szerint Nacho, a középpályáról visszarendelt Casemiro és Ramos alkotja szerda este (21.15, tv: Digisport2) a madridi védelmet, miközben előttük is sztárok egész sora hiányzik majd.

A Celta Vigo nagy sorozata San Sebastianban ért véget: minden sorozatot beleszámítva hat győztes találkozó után maradt alul 1-0-ra a Sociedad stadionjában. Hazai környezetben nagyszerűen szerepel, a legutóbbi tíz összecsapás közül nyolcat megnyert, az Európa-ligában volt egy döntetlenje, illetve a LaLigában kikapott a Sevillától. Most viszont óriási esélye van arra, hogy kiüsse a Real Madridot, melyben Cristiano Ronaldo neve ugyan szerepel a csapatlistán, viszont a portugál a héten már több edzést is kihagyott, mivel a Málaga elleni bajnokin rúgást kapott a lábára, így az ő játéka is kérdéses.

Olvasói sztorik