Nemzetközi foci

Brazil legjobbját magához láncolhatja a Liverpool

A Barcelona és a Real Madrid is hoppon maradhat.

A Liverpool Echo legfrissebb értesülése szerint a Vörösök szóbeli tárgyalásokat kezdeményeznek Philippe Coutinhóval, céljuk, hogy hosszútávú szerződéshosszabbításban állapodjanak meg a brazil ásszal. A támadó szellemű középpályás kontraktusa 2020 nyaráig él a Mersey-parti csapatnál, ám a klub vezetői a jelenleginél jóval magasabb heti bérrel szeretnék rávenni a hosszabbításra. A játékos jelenleg hetente 75,000 fontot tesz zsebre. Ha hosszabbít, szerződése nem tartalmaz majd kivásárlási záradékot – legalábbis erről szólnak a legfrissebb sajtóhírek. A játékos iránt a Real Madrid és a Barcelona is élénken érdeklődik.

Coutinho az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 18 mérkőzésen hat góllal és hét gólpasszal segítette a liverpooliakat, akiket 2013 óta erősít. Az Inter Milannak három évvel ezelőtt 8,5 millió fontot fizettek.

– Liverpool olyan, mint az otthonom. Boldog és kiegyensúlyozott vagyok, a város és az emberek is közel állnak a szívemhez – nyilatkozta nemrégiben a 24 éves klasszis.

Olvasói sztorik