Nemzetközi foci

Ronaldo visszakapja a kedvenc posztját

Két vesztes meccs után a lehető legjobb ellenfelet fogadja a Real Madrid.

Furcsa leírni: sorozatban három összecsapáson maradt nyeretlen Zinédine Zidane együttese. Sevillában előbb 3-3-as döntetlent játszottak a fővárosiak a kupában, majd 2-1-re kikaptak a bajnokságban, szerdán pedig a Celta Vigo győzött a Bernabéu-stadionban, ugyancsak a Király-kupában.

Szombat délután (16.15, tv: Sport2) visszatérhet a jó útra a Real Madrid, ugyanis a LaLiga 13. helyén álló Málagát fogadja. Noha Ronaldóék az előző évad két bajnokiján nem bírtak a riválissal (1-1, 0-0), ezúttal kötelező a diadal, még akkor is, ha a hazai szakvezető nem számíthat Bale-re, Pepére és Carvajalra.

A túloldalon nagyobb gondok vannak, számos sérült és hiányzó lesz a madridi találkozón. A legfontosabb egyértelműen Sandro Ramírez, a vendégek házi gólkirálya. A hétgólos Barca-nevelés mellett több védő sem áll rendelkezésre, a madridi nevelésű Miguel Torres, valamint Ricca, és Weligton sérülés miatt, Llorente a két klub megállapodása okán, Koné pedig Burkina Faso színeiben szerepel az Afrikai Nemzetek Kupáján.

Visszatérve a Real Madridhoz, Ronaldo vélhetően visszatér majd a bal szélre, Benzema és Isco kaphat helyet mellette a támadósorban.

Olvasói sztorik