Nemzetközi foci

Kétgólos hátrányból állt fel a Tottenham az Etihadban – VIDEÓ

Szombat este a Tottenham együttesét látta vendégül a Manchester City a Premier League rangadóján. Nagy iramban, jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat, amely láthatóan feledtetni akarta szurkolóival a legutóbbi, Everton elleni 0-4-es fiaskót. Ennek ellenére az első félidőben nem láthatott gólt a publikum. A második játékrész elején aztán a vendégek kapusa, Hugo Lloris kétszer is nagyot bakizott, amelyet előbb Sané, majd De Bruyne használt ki, így kétgólos előnybe került a City.

https://www.youtube.com/watch?v=OqogFq3oi90

https://www.youtube.com/watch?v=lUHPWYQbr5s

Kétgólos hátrányban kicsit kiengedtek a hazaiak, a londoni együttes pedig Dele Alli fejesével szinte a semmiből szépített. Negyedórával a vége előtt végleg eldőlhetett volna a rangadó: Sterling lépett ki ziccerben, már csak a kapussal állt szemben, amikor Walker hátulról meglökte, így nem tudta irányítani a lövést, gól nem született, és a játékvezető sípja érthetetlen módon néma maradt. Sokba került a kimaradt lehetőség a City-nek, ugyanis az ellentámadás végén Kane szépségdíjas átadását Son váltotta gólra.

A manchesteri csapatban tíz perccel a lefújás előtt debütált a brazil szupertehetség, Gabriel Jesus, aki szinte a harmadik labdaérintéséből gólt szerzett, ám az eset szépséghibája, hogy a les miatt – jogosan – nem adták meg a találatot, így a 2-2-es eredmény már nem változott a végéig.

A Premier League szombati eredményei ide kattintva tekintheti meg!
https://www.youtube.com/watch?v=eBwM58UTovw

https://www.youtube.com/watch?v=chHabmzdiXw

Olvasói sztorik