Nemzetközi foci

Kleinheisler hazatérhet, a Fradiba

Sajtóértesülés szerint egyezség született a klub és a válogatott játékos között.

A Nemzeti Sport Online információiszerint a Ferencvárosnak sikerült megegyeznie Kleinheisler Lászlóval, így már csak a papírmunka maradt hátra szerződtetésének ügyében. A Werder Bremen játékosa – aki ősszel a Darmstadtban játszott – kölcsönbe érkezik, méghozzá a tavaszi idényre.

A középpályás a január 23-án kezdődő valenciai edzőtáborba már a ferencvárosiakkal tart, a papírmunkák elhúzódása miatt viszont elképzelhető, hogy csak késéssel megy új társai után.

A magyar válogatott nem egyedül érkezik a Werder Brementől, hiszen a ferencvárosi klubvezetők hozzá hasonlóan egyezségre jutottak Janek Sternberggel is. A valenciai edzőtáborban várhatóan már ő is Thomas Doll rendelkezésére áll.

Kettőjükön kívül még egy Németországból érkező játékosa lehet télen az NB I-es címvédőnek: a védekező középpályással – akinek a neve egyelőre nem ismert – még tárgyalásban vannak.

Korábban a sportnapilap beszámolt arról is, hogy Kleinheisler László után két NB I-es klub érdeklődik: az FTC és Vasas. Jelen állás szerint előbbi lett a befutó.

Olvasói sztorik