Nemzetközi foci

Ez hihetetlen! Ronaldo eladását tervezi a Real?

Spanyol lapértesülések szerint az Eb-győztes portugál nem tölti ki új szerződését, még annak lejárta előtt eladják Kínába.

Cristiano Ronaldo még csak pár hónapja hosszabbította meg szerződését a Real Madriddal, Spanyolországban azonban máris a távozásáról pletykálnak. A Don Balon című lap ugyanis állítja, Florentino Perez, a királyiak elnöke nem akarja megvárni, amíg az aranylabdás portugál új szerződése lejár 2021-ben – amikor a játékos 36 éves lesz – és még ez időpont előtt el akarja adni világklasszisát Kínába – természetesen őrült összegért.

A lap szerint Perez nagy valószínűséggel 2019 nyarán értékesítené a támadót, hisz az üzlet esetleges meghiúsulásával az elnök ekkor még mindig elő tudna állni egy B-tervvel annak érdekében, hogy ne kelljen ingyen elengednie a klubtörténelem legértékesebb játékosát. Ekkor szóba jöhetnének az eladás kapcsán amerikai, vagy akár más európai csapatok is – de előnyt egyértelműen a csillagászati összegeket ajánló kínai klubok élveznének. Kérdés persze, hogy mit szólna mindehhez Ronaldo, aki többször is utalt arra, hogy az amerikai MLS-ben szeretné befejezni a pályafutását – a Reallal kötött szerződése lejártával…

Olvasói sztorik