Nemzetközi foci

Elege lett! Átigazolási kérelmet nyújtott be a Leicester sztárja

A bajnoki cím megszerzésében nagy szerepet játszó Ulloa nem a gyenge eredmények, hanem a játéklehetőség hiánya miatt akadt ki.

Mint ismert, az angol bajnoki címvédő Leicester City idén botrányosan szerepel a Premier Leagueben, Claudio Ranieri együttese csak 15. a tabellán – a csapat argentin csatára, Leonardo Ulloa azonban nem ezt, hanem a játéklehetőség hiányát elégelte meg. Ulloa az előző szezonban hat góljával tevékeny részt vállalt a “rókák” sikeréből, a most futó idényben viszont eddig csak 240 percet tölthetett a pályán, sokszor ülte végig a padon a találkozókat, sőt ötször még a keretbe sem került be.

Bár Ranieri állítólag megtartaná Ulloát, a támadó a jelek szerint rosszul tűri a mellőzést: egybehangzó angol lapértesülések szerint ugyanis átigazolási kérelmet adott be a klub vezetőségének. A Sun úgy tudja, ha meghallgatásra kerül az argentin kérése, Ulloa a jelenleg kieső helyen álló csapatok, a Sunderland-Swansea-Hull trió egyikéhez kerülhet, bár a West Brom és a spanyol Alaves is érdeklődik a csatár iránt – utóbbi klub ajánlatát épp a múlt héten utasította vissza a Leicester.

Olvasói sztorik